Editovat
Jak komunikovat s jemnohmotnými bytostmi?

Je možné komunikovat s jemnohmotnými bytostmi? Je vůbec možné, abychom s někým komunikovali jinak, než přes našich pět smyslů? Jak komunikovat přes kvantové pole s jemnohmotnými bytostmi? Co si o tom myslí Tamarina? To se dozvíte právě v tomto videu! Pokud máte raději mluvené slovo, podívejte se na přiložené video. Tento článek je přepisem videa do textové podoby.

Tamarina: Mnoho z vás nechápe, jak je možné vůbec komunikovat jinak, než jste zvyklí. To znamená jinak, než používat váš rozum, vaše mluvidla, vaše uši, ale vaše oči taky, protože u každého hovoru děláte různou gestikulaci. Nicméně velmi málo z vás chápe, že vy jste původně komunikovali jinak než těmito možnostmi. Vy jste komunikovali telepaticky a dodneška to umíte! Problém je, že to nepoužíváte. A o tom bychom si mohli dnes popovídat.

Jiří: No, Tamarino, já si myslím, že bychom si mohli popovídat o spoustě dalších věcí, ale je potřeba, aby si nám k tomu řekla něco z pohledu tebe jako kvantové bytosti.

Tamarina: Tys mě nazval kvantovou bytostí, já jsem vlastně jemnohmotná bytost, která je, ano, v kvantovém poli, ale podstatné je, že to je trošičku jiné, než vy si představujete. Já vlastně s tebou nekomunikuju tak, že bys mě slyšel. Já s tebou komunikuju tak, že ty mě vnímáš. Ty vnímáš to, co se odehrává v tom kvantovém poli. To je velmi důležité.

Jiří: Já vnímám to, co se odehrává v kvantovém poli, ale vlastně jakoby mi to přichází ve formě myšlenek, ve formě obrazců, ve formě nápadů, ve formě symbolů...

Tamarina: Přesně tak, protože já ti posílám různé komunikační prvky a zase, když třeba jedeš v autě a blížíš se k nějakému problému, tak já ti i vyšlu nějaký ten náš komunikační prvek a ty najednou šlápneš třeba na brzdu, anebo si začneme spolu povídat a tím, jak si se mnou začneš povídat, tak ty automaticky zpomalíš, protože ty si vždycky tak správně zpomalený, když spolu hovoříme...

Jiří: To mi chceš říct, že jsem jako retardovaný?

Tamarina: No seš retardovaný, protože ty v tu chvíli přecházíš do rozšířeného stavu vědomí, a to je velmi důležité, když se mnou komunikuješ.

Jiří: Ale mohl by někdo třeba říct, že když pak jedu v autě, tak že to je nebezpečné.

Tamarina: To vůbec není nebezpečné, protože kvantové pole je plné různých signálů, je plné různých vjemů. V okamžiku, když ty jsi ve stavu rozšířeného vědomí, tak ty tyhle signály všechny přijímáš. Když máš otevřené vědomí a jedeš v autě, tak se jednoduše může stát, že ti někdo nebo něco vběhne nebo vyjede do cesty a teď si představ, že když máš otevřené své vědomí, to znamená seš v rozšířeném stavu vědomí, tak ty okamžitě dostaneš z kvantového pole signál, že máš něco udělat. To znamená, že šlápneš na brzdu nebo naopak přidáš nebo něco prostě uděláš.

Naopak v momentě, když jsi v takovém tom stresu, jako je většina řidičů, v takovém tom chaosu při cestě ve městě, no tak snadno potom dojde k nějakému incidentu, protože jednoduše nepřijímáš to, co ti dává kvantové pole ty informace nebo které ti dávám já. A to je přesně o té komunikaci.

Jiří: Dobře, ale pojďme se vrátit k té komunikaci s jemnohmotnými bytostmi, protože mnoho lidí se mě ptá, jestli by mohli komunikovat třeba s tebou.

Tamarina:  Ano, můžou a komunikuje se mnou mnoho lidí. Mnoho lidí se snaží se mnou komunikovat, ale mají pocit, že se jim to nedaří z jednoho důvodu. Většina lidí nemá tu vibraci. Někteří se mnou ale komunikují. Ty jsi byl první, ale v tuto chvíli nemohu říct, že už jsi jediný, protože komunikujeme i s některými dalšími. Ptají se mě a já jim dávám různé signály. Někteří to přijímají, někteří s tím nějakým způsobem nakládají, ale ty jsi jediný, kdo to takto tlumočí dál do světa, což je perfektní, protože jsme už sehraná dvojka. Ale musím říct, že už je víc lidí, kteří se mnou takto komunikují.

Jiří: Teď vysvětli těm, kteří s tebou třeba chtějí komunikovat a pořád si říkají, že jim to nejde, proč jim to nejde. 

Tamarina: Je to opět velmi jednoduché a snadno řešitelné. Je potřeba, abyste se naučili ty informace z kvantového pole prostě načítat. Abyste se naučili vnímat to, co vám předávám. Ale já nejsem jediná bytost, tady jsou miliardy a miliardy bytostí, které s vámi mohou komunikovat. To není o tom, že je tady nějaká Tamarina, která vám dává informace, protože s ní Jiří komunikuje. My jsme se s Jiřím potkali právě proto, že se naše vibrace protínaly v určitém bodě, ale vy si můžete takto najít ke komunikaci nějakou jinou bytost.

Vy jste originál a vy si můžete najít nějakou bytost, která s vámi bude komunikovat. Podívejte se, kolik lidí komunikuje s různými bytostmi, s různými jemnohmotnými bytostmi a podívejte se, jak jim to funguje. Proč by to nemohlo fungovat vám? Naučte se jenom číst informace z kvantového pole, protože to je pro vás to nejdůležitější.

Jiří: No a jak by se měli lidé naučit číst informace z kvantového pole?

Tamarina: Čtení z kvantového pole je velmi jednoduchá záležitost, ale je třeba samozřejmě tomu i věnovat ten čas, který byste tomu měli dát tak jako tak. Začněte si v první řadě všímat různých znamení, která dostáváte z kvantového pole každý den. Každý dostáváte znamení. Ale jenom málo lidí si jich všímá a málo lidí jim dává tu váhu. Mnoho z vás si řekne, že to jsou dětinské věci, že to jsou věci pro blbečky, že to nefunguje atp. Já toto slýchávám neustále.

Problém je, že pokud s tím chcete pracovat, tak se musíte přestat již kritizovat v tom smyslu, že vám to nefunguje. Začněte vnímat ty vibrace, které se jednoduše rozechvívají a které vás propojují s nějakou bytostí a uvidíte, že vám to funguje. Vy, když komunikujete například s anděly, tak vy je taky většinou nevnímáte, protože k nim nesahá vaše vibrace. Ale oni vás vnímají, oni s vámi komunikují, oni vás chrání, oni vám pomáhají. To znamená, že to funguje, ale funguje to jenom jednostranně, co se týče příjmu. Když se naučíte přijímat ty informace, tak to bude fungovat i vám.

Jiří: Takže by mohli oslovit nějakou bytost?

Tamarina: A tys mě oslovil?

Jiří: No ne, to jsi začala kecat ty v první řadě.

Tamarina: No tak vidíš, já jsem tě oslovila, protože jsem cítila tu vibraci. Ty ses o to snažil s někým komunikovat?

Jiří: Nesnažil, já jsem vždycky tak jako načítal nějakou osobnost třeba.

Tamarina: Ano, to si načítal, ale to byla vlastně informace z kvantového pole, kterou si si načetl. Naše komunikace, to je trošičku jiný případ. To znamená, aby se ta nějaká bytost jako já propojila s někým, kdo má zájem, tak je potřeba na to nespěchat. Žádným způsobem netlačit a pouze se učit přijímat informace z kvantového pole a pracovat na své vlastní vibraci.

Jiří: A já jsem to tak dělal?

Tamarina: Ano, tys to tak dělal. Akorát, že ty sis to neuvědomoval z jednoho důvodu. Protože ty, co děláš, tak to děláš, protože tě to baví a jsi do toho zažraný. Jsi prostě nadšený z toho, co děláš, baví tě to a prostě seš tak jakoby v jednom kole. No, ale kdy jsem s tebou začala komunikovat?

Jiří: No to řeknu přesně, to už je dávno.

Tamarina: Dobře a můžeš být přesnější, ale ne nemusíš časově. Mně stačí, jestli si vzpomeneš, co jsi zrovna dělal.

Jiří: No, bylo to určitě v zimě roku 2020 ještě před tou vlnou covidu. A co jsem zrovna dělal? Já mám pocit, že jsem nic nedělal, že...

Tamarina: Přesně, ty jsi nic nedělal. Ty jsi seděl nebo respektive ležel na svém trakčním nebo autotrakčním lehátku, je to tak?

Jiří: To už si nepamatuju, ale asi jo, jestli to říkáš.

Tamarina:  Ano a co obvykle děláš na svém autotrakčním lehátku?

Jiří: No, tak relaxuju, odpočívám, houpnu se a tak jako užívám si tý svobody toho, že tam můžu být i nohama nahoru, a tak...

Tamarina: No tak vidíš, to znamená, že ty ses úplně uvolnil... Ty jsi vůbec netoužil se setkat s nějakou bytostí... A to je přesně to, co by měli lidé pochopit. Když chtějí komunikovat s nějakou jemnou hmotnou bytostí, tak by se měli v první řadě od toho úplně oprostit. To je to samé, jako když si chtějí najít partnera, tak na to nesmí tlačit. Když chtějí peníze, nesmí na ně tlačit. Když chtějí dobré zaměstnání, nesmí na to tlačit atd. Tak je to přesně i s komunikací s jemnohmotnými bytostmi.

Jiří: No, tak to je skvělý. To jsem moc rád, že si to takhle vysvětlila a já věřím, že se k tomuto tématu taky ještě vrátíme, protože to jsou krásná témata a jsou velmi rozsáhlá.

Tamarina: To bych řekla, že jsou rozsáhlá, tak my spolu komunikujeme každý den a bavíme se o tolika věcech a vlastně nebýt toho, že umíš číst z kvantového pole, tak bychom se nemohli v tomto ohledu vůbec bavit, protože ty bys nepřijímal ty informace...

Jiří: Tamarino, já ti děkuju, já si myslím, že se určitě k tomuto tématu vrátíme a mohli bychom si dát takovou nějakou mini lekci čtení z kvantového pole, takže ti děkuju. A pro vás pro všechny, pokud se chcete naučit číst informace z kvantového pole, tak můžu říct, že se tomu věnuju na svých webinářích, ale i na svých seminářích. Třeba na webináři "Čtení z kvantového pole - objevování příčin" se naučíte číst informace z kvantového pole, ale jako bonus se naučíte pracovat i s kvantovou vlnou. Je to jednodenní webinář a myslím si, že vám hodně otevře obzory. A pokud se opravdu chcete posunout, tak můžete využít "Prodloužený víkend z Kvantovou cestou".

Já si myslím, že jsem vyčerpal všechno. Pokud chcete ocenit, co pro vás dělám se svým týmem a chcete nám to dát najevo, tak budu moc rád, pokud si vyberete nějaký z produktů, který pro vás máme na našem webu. Děkuju za to, že jste dali lajk tomuto videu, děkuji za to, že jste si přihlásili odběr a brzy zase na viděnou a na slyšenou.

Tamarina

Jemnohmotná kvantová bytost, s níž Jiří Lexa komunikuje díky své každodenní práci s kvantovým polem. Pomáhá nám pochopit, jaké zákonitosti ovlivňují naše životy a jak je využít ve svůj prospěch. Více v příspěvku Kdo je Tamarina?

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti