Editovat
Jak si tvořit každodenní život pomocí kvantové vlny?

Krásný den, drazí přátelé. Vítám vás u tohoto živého videa, které jsem nazval "Jak si tvořit každodenní život pomocí kvantové vlny". Už dlouho jsme se takhle naživo nepotkali, tak jsem si řekl, že bychom to mohli jednoduše napravit a dát si nějaký takový fakt super téma. A to je přesně to, co jsem si dnes řekl, že by vám mohlo zalahodit, protože můžete každodenně využívat kvantovou vlnu v praxi.

A jak ji využívat? O tom jsme mluvili v předešlých videích, to si můžete najít, ale v každém případě podstatné je, že vy to můžete využívat ve svůj prospěch každý den. To znamená, když se ráno vzbudím, tak si můžu rozvrhnout v hlavě, jenom si představím v hlavě, jakým způsobem chci prožít ten den.

Chci třeba jít do práce, chci si tu práci zpříjemnit, těším se tam na kolegy, těším se na toho šéfa, těším se na to příjemné prostředí v té práci a pošlu si tam ten záměr. Pošlu si tam záměr. O tom, jak se posílají záměry, jsme si taky říkali už ve videu, takže budete mít i odkazy tady pod tímto videem, takže si najdete příhodná videa, kde najdete tu techniku, ale teď hovořím spíš o tom, jak to využít každý den, protože to je důležitý. Mnoho lidí se naučí techniku, ale potom žije dál pořád stejně.

Problém je, že vy potřebujete něco změnit, pokud chcete vidět tu změnu v té praxi. Takže vy se ráno vzbudíte, řeknete si, jak chci prožít ten den, tak ta perfektní práce, no, tak tam pošlu záměr. Až přijdu z práce, tak chci třeba jít s partnerkou nebo s partnerem do kina. No, tak si tam pošlu záměr, že strávíme ten večer prostě tak, aby nám to bylo příjemný. Jak budu chtít něco dál v tom životě, pošlu tam zase záměr.

Ale nezapomínejme na to, aby se to kvantování stalo vaším každodenním životním stylem, nikoliv metodou nebo způsobem jenom ve chvíli, kdy chci něco změnit. Pak se zase od toho odtáhnout. Víte, co se stane, když to uděláte, že se od toho odtáhnete?

No, vrátíte se tam, kde jste byli. A to si říkám, že není úplně to, co by každý z nás chtěl. Takže, jestliže chcete v klidu a v pohodě procházet s lehkostí tím svým životem, tak si z ničeho nedělejte těžkou hlavu. To je základ. Je důležitý být pořád nad věcí, netrápit se.

Naučit se, jak se zbavit starostí, protože když se naučíte, jak se zbavit starostí, tak si prodloužíte život. Tím, když uvolníte ty svoje starosti, dáte tam ty pozitivní emoce, ty pozitivní pocity, můžeme i říct pozitivní myšlenky, tak vy máte obrovský prostor na tvorbu právě s kvantovou vlnou.

A v momentě, když přes kvantovou vlnu pošlete ráno záměr uvidíte, jak to bude fungovat. Když půjdete na úřad, prosím vás, to je to samý, jste možná vystresovaný, úřednice jsou vystresovaný ještě víc, protože je tam na ně v ty úřední dny nával, ale vy to udělejte jinak. Vy si tam pošlete záměr, že to bude příjemné, že se tam budete krásně cítit, že se na vás budou všichni usmívat, vy se budete usmívat na ně a pošlete si tam záměr zdařilého vyřešení toho, co potřebujete. Tak to funguje.

Já řeknu třeba jeden takový krátký příklad z praxe. Velmi nerad chodím na policii, protože je tam vždycky prostě šrumec, je tam hodně lidí, tlačí se tam pomalu jeden přes druhého, když potřebuju nějaký potvrzení. A byl jsem nucen jít pro potvrzení a poslal jsem tam záměr, že bych tam chtěl čekat co nejkratší dobu, že bych chtěl, aby to proběhlo všechno v naprostém pořádku s lehkostí s radostí.

A představte si, co si, co se stalo...  Jsem tam přišel. Ano, počkal jsem si asi půl až tři čtvrtě hodiny, ale já jsem se tam něco učil, měl jsem tam na mobilu angličtinu, tak jsem si ji tam krásně četl a poslouchal a najednou na mě přišla řada, ani jsem nevěděl jak. Přišel jsem tam a ta paní se na mě usmívala, ta paní mi dala to potvrzení, který jsem potřeboval a všechno proběhlo úplně fantasticky.

A tak, když to budete dělat i třeba s telefonáty a s dalšími věcmi, tak vám ten život bude nabírat na intenzitě těch pozitivních vibrací, těch pozitivních vln. A to je důležitý, protože v momentě, když toto pochopíte, tak se váš život bude absolutně odvíjet jinak než ten standardní život, takový ten, kdy člověk je neustále naštvaný, neustále vtahovaný do různých žabomyších válek a problémů a kdy neustále se trápíme kvůli blbostem. Vy už nemusíte. Vy, když budete pracovat každý den s kvantovou vlnou, každý den si ji budete nějakým způsobem připomínat, ale hlavně v praxi ji používat, tak budete mistři.

Pojedete například autem a řeknete si, chci mít naprosto volný průjezd Prahou a pojedete ve špičce. Co se stane? No, stane se to, že zabloudíte a projedete tu Prahu například úplně jinými uličkami i jinými cestami, než byste jeli normálně. Pak zjistíte, že jste ji projeli bez problémů, protože tam žádná zácpa nikde nebyla, například. Nebo budete mít nějakou navigaci chytrou, já třeba používám Waze a tam se tam se mi stane, že mě najednou tato chytrá navigace posílá někudy úplně jinudy, ale předtím třeba, když pošlu záměr, že chci, aby ten průjezd městem byl co nejhladší, co nejrychlejší a co nejpohodovější. Navigace mě pošle úplně někam, kde to neznám a najednou vyjedu z daného města nebo z daný lokality úplně pohodově v rychlejším čase a pak si říkám, jak je to možný? No to je právě to, že člověk používá tu kvantovou vlnu každý den.

Můžete si takto pomáhat ve všem. Když budete chtít ideálního partnera, partnerku, tak tam pošlete záměr. Pracujte s tím, pracujte s tím každý den. Uvidíte, že vám to bude nádherně fungovat. Jenom je potřeba, abyste počítali, že kvantování nebo práce s kvantovou vlnou není metoda.

Práce s kvantovou vlnou není technika. Někdo tomu říká technika, ono to samotné vkládání toho záměru je technika, ale ve skutečnosti ten kvantový život se musí stát vaším životním stylem. Když se to stane vaším životním stylem, tak to budete mít zakořeněno ve vašich podvědomých programech. To znamená, budete se tak chovat přirozeně. Nebude to něco, teďka musím poslat záměr, aby se něco stalo...

Ne, vy to budete automaticky posílat a budete s tím pracovat automaticky. Takhle to funguje.

Ale samozřejmě na začátku je potřeba si vytvořit návyk. To znamená, udělejte si návyk jenom na začátku třeba z toho, že si sednete a ráno si normálně naplánujete den. Naplánujete si, co byste chtěli ten den dělat a řeknete si, tak a já od této chvíle mám takovéto hlavní body toho dnešního dne, no a pokud zjistíte, že tam máte třeba něco složitého, tak tam vždy pošlete záměr, aby to tak složité nebylo. Ono většinou je to tak složité, jak my si to přejeme, to znamená, jakou váhu tomu dáváme.

Takže když si řeknete, dneska mám poradu se šéfem, jindy byste řekli, no, ale ta bude hrozná. Vy řeknete, to bude pohoda, šéf bude mít dobrou náladu a je to dobrý, pošlete si tam záměr. Uvidíte, jak to bude krásně fungovat. Ale hlavně dejte sami sobě klid, žijte v klidu, Nežijte v tom, že byste se stresovali, nervovali, za něčím neustále honili a byli nedočkaví.

Ne, dejte všemu čas. Všechno má svůj čas. I to, co vy chcete, vaše cíle. Řekněte si třeba, že vaše cíle jsou na té cestě, nikoliv na konci té cesty, protože vy k těm cílům nemusíte ani dojít na konci té cesty. Vy můžete odbočit, ale když si budete užívat tu cestu, to znamená budete v neustálém pohodovém naladění, tak budete šťastní a budete rádi, že jste mohli užít ten čas takto.

Co je zajímavé, vy tím, že jste v klidu, tak máte otevřené srdce a můžete kvantovat. Můžete používat kvantovou vlnu, můžete s tím pracovat, a to je, si myslím, to nejdůležitější. Takže samozřejmě někdo si můžete teď v tuto chvíli myslet, že na vás mluvím nějakým cizím jazykem, ale nemusíte se toho bát. Já jsem vám nechal nějaké odkazy na videa, která jsem v minulosti natočil, tak se toho nemusíte bát a můžete se podívat na ta videa, abyste si tam určité věci ozřejmili.

A pokud tomu nerozumíte nebo naopak, pokud vás to třeba zajímá a chcete jít víc do hloubky a už třeba jste o tom slyšeli nebo jste se nějakým způsobem o to zajímali, tak já vám v tuto chvíli nemůžu nabídnout nic lepšího než to, že vás pozvu na online seminář, tedy webinář.

Tam budeme probírat nejen práci s kvantovou vlnou, nejen to využití, ale vlastně celkově ten přechod na absolutně jiný pohodový životní způsob, který vám může dodat absolutně jinou energii. Naučíme se tam, jak provádět takzvaný channeling. Určitě jste o tom slyšeli. Já tomu říkám čtení z kvantového pole, protože to je takový takový český, ale je to v podstatě pořád jedno a to samý - načítání informací z toho našeho kvantového pole. A to se tam taky naučíte.

Naučíte se tam, jak využívat kvantovou vlnu v praxi a jak s ní pracovat. Jakým způsobem ovlivňovat svůj život, jakým způsobem v praxi posílat záměry, jak ovlivňovat vodu, jak ovlivňovat věci, situace, lidi, zvířata... Dozvíte se tam spoustu věcí, takže pokud chcete, jste zváni a vítáni. Celý tým Kvantové cesty tam pro vás připravil pěknou koncepci semináře a já se toho zhostím jako lektor. Myslím si, že si to společně užijeme.

Nebojte se toho, že každý den byste mohli něco ve svém životě změnit, tedy pokud to chcete. Protože někdo měnit nic nechce, tak tomu se nic měnit v životě nebude. Ale pokud vy chcete aktivní změnu, tak každý den něco změňte. Každý den si posílejte záměry právě na ty věci, které chcete měnit.

Posílejte si záměry na to, aby se ten váš život tvárnil tak, jak vy si představujete. Takže já vám v tuto chvíli za tým Kvantové cesty přeji jenom to nejlepší. Držte se, ať se vám daří a jsem moc rád, že jste zhlédli právě toto video, že jste mu dali lajk a přihlásili jste se k odběru. Mějte se moc hezky a brzy zase na viděnou a na slyšenou. 

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Online kurz - Kvantový posun

Chcete ve svém životě něco změnit? Není náhoda, že jste se dostali k tomuto video kurzu. V tomto okamžiku už záleží jen na vás, jak rychlý váš posun bude. Máte k dispozici doslova unikátní nástroj pro váš osobní rozvoj a duchovní posun. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.
ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti